Wist je dat we nu ook bubble tea verkopen? Wij hebben ontzettend veel soorten. Bubble tea is een koud en zoet drankje op basis van thee of melk en er zitten balletjes in en het is ontzettend populair in Azië, ook in Indonesië. We verkopen het nu ook in Leeuwarden in handige gesealde bekers en je krijgt er een groot rietje bij.

Bij ons kun je drinken:

-Fruit syrup infused tea, dat is koude thee met een smaakje erin

-Fruit flavoured bubble tea, dat is thee met smaak en vruchtensapballetjes onderin. We hebben maar liefst 9-10 fruitsmaken.

-Fruit bubble milk tea, dat zijn heerlijke bubble teas op basis van melk of soja melk. Eigenlijk zit hier geen thee in of slechts een minimale hoeveelheid. Het lijkt wat op een milkshake maar dan bijvoorbeeld met rainbow jelly of zwarte tapioca parels onderin.

– De meest gedronken milk bubble tea is Thai milk, maar ook tiger tea, taro, kokos of vanille zijn heerlijke smaken.

 

Ons favoriet is de tiger tea, aan de buitenkant zie je een patroon van een tijger en in je mond proef je karamel en een romige melksmaak. In New York heb je bijvoorbeeld boba shops waarbij ze alleen maar tiger tea verkopen. Bubble tea is voor jong en oud, kom het gewoon eens proberen bij Ondel-Ondel. Bekijk hier het menu of bestel direct via onze site ( afhaal of bezorging )